banner5951x3

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys ry

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys ry on Suomen Kiinteistöliittoon kuuluva Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan taloyhtiöiden etujärjestö. Yhdistys tarjoaa jäsentaloilleen koulutusta, lakineuvontaa, talous- ja veroneuvontaa, teknistä neuvontaa, energianeuvontaa, työsuhdeneuvontaa, jäsenetuja ja Suomen Kiinteistölehden vuosikerran.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä vuokranantajat. Koulutustilaisuuksia järjestetään Vaasassa ja Kokkolassa.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksellä on tällä hetkellä jo yli 530 jäsentä. Yhdistyksen jäsenkiinteistöissä asuu yhteensä yli 20 000 asukasta.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä lähettämällä meille pyydetyt tiedot kohdasta Liity jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun. Rakennustilavuuden mukaan porrastetut jäsenmaksut ovat edullisia. Keskikokoisen 5 000 m3:n kokoisen taloyhtiön jäsenmaksu on vain noin 270 € vuodessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toiminnanjohtaja Arto Saarikoski
puh. (06) 312 2859